Conceptul Luca Visage a aparut din dorinta de a privi actul stomatologic intr-un cadru mai amplu, mai larg, unde sa nu tratam doar carii, ci sa ne ocupam si de sanatatea si aspectul general al pacientului. Din acest motiv nici numele nu este legat direct de dinti, ci de infatisare (visage).

Asa am integrat chirurgia orala si maxilo-faciala in concept dar si ortodontia si chirurgia estetica. Suntem, totusi, in acelasi timp, un cabinet pentru familie, unde ne place sa construim o relatie medic - pacient de lunga durata.

Echipa medicala

Nora Enache

36 ani
Igienist Dentar si Asistent Radiologie

Nora a absolvit atat scoala postliceala de radiologie in 2013 cat si colegiul de profilaxie stomatologica (UMF Bucuresti) in 2005. Incepand cu aceasta data s-a ocupat de profilaxie orala / igienizare, sigilari dentare , fluorizari s.a.m.d. in mai multe clinici de renume din Bucuresti, cum ar fi: Glamour Dent, Graal Medical sau Dent Estet.

George Luca

41 ani
Medic Stomatolog

Dr. George Luca a absolvit in anul 2001 UMF Cluj Napoca. In cei 16 ani de la absolvire pana in prezent a participat la numeroase cursuri de perfectionare si educatie medicala continua: Nurnberg 2002, Las Vegas 2007, New York 2010, etc. Primul doctorat inceput in 2006 la UMF Cluj pe tema : Disfunctii ocluzo-articulare induse de factori protetico iatrogeni, a fost urmat de al 2-lea doctorat inceput in 2010 la UMF Bucuresti pe tema : Inceputurile invatamantului stomatologic romanesc. In 2004 a lansat Luca Visage in Cluj acoperind toata gama de tratamente stomatologice (protetica, chirurgie orala, ortodontie, etc). Intre 2007 si 2015 a fost medic partener la Dent a America, Euroclinic / Regina Maria si Dent Estet. In martie 2015 a lansat Luca Visage si in Bucuresti.

Petra banner
Timpul petrecut in compania noastra nu va crea niciodata o asociere stresanta.
Folosim cele mai bune materiale de la furnizori consacrati in domeniul stomatologiei.