Corectii ale buzelor

Diferente culturale in estetica dentara
aprilie 11, 2017
Maxim de alb
mai 29, 2017

Chiar si femeile tinere doresc din ce in ce mai des modificari ale formelor si volumului buzelor. Buze voluminoase, frumos arcuite, constituie atribute importante ale fetei unei femei.

Reguli geometrice absolute exista numai pentru marimea buzelor din profil. Daca sunt necesare si care sunt modificarile care reprezinta un castig … iata o decizie care trebuie luata si in contextul unitatilor estetice invecinate, respectiv al intregii fete.

Inainte de a fi recomandate alte masuri, augmentarea buzelor ar trebui sa aiba loc, intr-o prima etapa, in functie de analizele efectuate, prin intermediul unor substante injectabile resorbabile. In aceasta privinta, in functie de rezultatele primelor investigatii, s-a demonstrat a fi eficient acidul hialuronic Belotero.

Augmentarea buzelor prin utilizarea propriilor lipide ofera sansa unui rezultat de lunga durata daca o mare parte a celulelor transplantate sunt intr-adevar integrate si se dezvolta in tesut. Trebuie, insa, avuta in vedere o resorbtie a acestora. Consecinta ar putea fi aparitia unor neregularitati, de exemplu la linia de arcuire a buzelor.